szörf tábor

szörfoktatás | MSZC > Magyar Szörf Club

szörfoktatás

Hogyan állok fel a deszkára? szörfoktatás tipp : 2 módszer létezik: a majommódszer és a térdmódszer.

A majommódszer > optimalizálási házi feladat a szörfoktatás szóra,a szöveg most nem számít :

1) hazugság jobbra lapos a tanácson lent a központ az beszáll a lábaiddal, amik éppen megérintik a listavéget, (az uszony fölött) a tanács. próbáld ki azt a strandon először: jobbra lefekszik a tanácson lent az összpontosul a lábaidnak a lábujjaival, amik éppen megérintik a farok-véget, (hívta a hátsó blokkot). a vízként a homokra gondol, és látja, hogy a szörfdeszkád hogyan fekszik tökéletesen nyíltan a homokon az elülső résszel (hívta az orrot) a tanács csak néhány centizik a homok fölött. ennek feküdnie kell ez a kivezető út a vízben, szintén. az lapos a vízen, az orral csak néhány centizik a víz felszíne fölött. annyira ha az orr túl magasan ragad a levegőben, amikor fekszel ezen a vízben, azután egy keveset előre csúszol a szörfoktatás során a szörf deszkán,hogy tedd fel a tanácslakást a vízre. hasonlóképpen ha ez látszik, kedvelj az orr lent van miközben megérinti a vizet, vagy bezárul ehhez, csúsztat egy kicsi hátat a tanácson, amíg ez lapos. szintén lenni persze a központ hosszában levő hazugságjog (szkeg farokba) a tanács, és a tanács nem dönt semelyiket jobbra vagy távozott, amíg fekszel ezen.

szörfoktatás
szörfoktatás

2) amíg fekszel a tanácson a strandon, újíts fel egy lökést a szörfdeszkán a kezeiddel az oldalakon (korlátok) a tanács. az állvány fent az állvány fent 3) az fent a lökésed pozíciója fent, félreneveli a lábaid közül az egyiket alattad, és ülteti információtechnológiát egyenesen alattad a tanács központjában. 4) hatolj fel a mellső lábadon egy állópozícióba.

mint lábak használod a karjaidat, ahogy félreneveled a lábadat alattad miközben épp mint egy csimpánz vagy a gorilla használod a karjaidat mint lábak, melyik az, hogy miért szeretjük felhívni a státusznak ezt a módszerét the monkey method.

A windsurf szakos diákok szörföznek iskola a státusz különféle színpadaiban fent

Tudod, hogy egy gorilla hogyan sétál, és az az, hogy neked mit kell tenned. tette a súlyod egészét a karjaidra, a lábaidon kívüli súlyod egésze, ahogy félreneveled a lábaid közül az egyiket alattad és ülteted azt a tanács központjában.

5) az álláspontodnak a tanácson a lábaiddal olyan kellene lennie, mint az, hogy állt denevérnél softballnál, lent kedvel a diagramban:

A lábaidnak oldalsóknak kellene lenniük a tanácson, előre egy keveset talán hegyes a mozgás irányában, és a lábaidnak egyenesen lent kell lenniük a tanács központja.

rugalmas marad a *softballodban az álláspont a térdeiddel kissé hajlott, és a lábaid messze félre, de csak ahogy messze félre ahogy neked kényelmes a magasságodra és a lábaid hosszára tekintettel. két lány angliából gyakorolja az álláspontjukat a strandon az angliából származó lányok közül az egyik feláll és lovagol az első hullámán! yay!

szörfoktatás siófok
szörfoktatás siófok

és emlékszik, az egyetlen legfontosabb dolog miközben a tanácson tartja a mérlegedet, az a lábad lenni a tanács központja hosszában levő jog. úgyhogy mindazonáltal véget érsz fent miközben odaérsz a lábaidhoz a tanácson, emlékezz arra éppen neked meg kell kérned a lábaidat a rendben levő tanács hosszának a központján keresztül, hogy lovagoljanak.

A térdmódszer

Odaér a térdeidhez a tanácson valami sokkal tudsz, azután kihúz egy lábat és ülteti információtechnológiát előtted a szörfdeszka szélességének a központjában. , azután hatolj fel a lábadon egy állópozícióba. ez szintén fontos az a majommódszerben és a térdmódszerben is, az te, start out with your board flat in the water, és ride the board flat in the whitewater. ha a tanács orra magasnak látszik, amíg lovagolsz, dőlj előre vagy próbálj rohanásba, amit a lábaid továbbítanak, amíg a tanács orra lent van és nyíltan megint a tanács a vízben.

Hogyan szörfözzünk – megtanul szörfözni egyedül van egy szabad szolgáltatás surf által gondoskodott szörfözik iskola

Hogyan fogom meg a hullámokat? 1) elviszi a tanácsegyenest vályú a whitewater derék között mellkasra mélység. legyen gondod rá, hogy átvedd a tanáccsal egyhuzamban a hullámokat. a tanács épp mint egy hajó fog reagálni, és nem vennél ki egy hajót egy szögnél a hullámokon keresztül most te? 2) fordítsd meg a szörfdeszkát, úgyhogy a tanács orra part irányába mutat, amíg nyugodt a whitewaterben. legyél biztos, hogy tartsd távol magadat a vízben levő szörfösökből álló másik csoportoktól szintén. ez egy biztonsági kérdés, mert te *gonig vagy hogy találd azt, hogy rángatni a szörfdeszkát a vízben legjobb esetben nehéz, és amíg gyorsan tudsz evezni a hullámokon keresztül, legjobb elkerülni a tömegeket. (lát nekem hol kellene szörföznöm) 3) várj whitewater egy hosszú egyenletes sávjára hogy közelítsd meg téged, azután vedd fel a tanácsodat, hogy ez lapos legyen (orról farokba) a vízben, és lapos a szélességen keresztül az beszáll, és legalább útnak indul egy stabil pozícióban a tanácson. 4) annyira most hogy fekszel a tanács part irányába mutatott a whitewater böjttel, ami megközelíti a lábaidat. amikor a whitewater kap körülbelül 2 lábat mögötted, add azt a tanácsot, amit egy pár evez, és ha a tanács nagy és *boyant elegen, ennek majdnem meg kellene fognia a hullámot egyedül. először a hullám egy keveset pattogtatni fog téged. ha ez *boucesok túlságosan, várakozás amíg tovább simán lovagolsz a gyomrodon az beszáll, azután halad és feláll.

Az, hogy hogyan lehet szörfözni tanulj surfnek egyedül

A gyors kezdési útmutató a szörfözéshez

Hogyan surf page nekem milyen szörfdeszkát kellene kapnom? nekem hol kellene szörföznöm? hogyan szabadulok ki a hullámokon keresztül? hogyan állok fel? hogyan fogok meg hullámokat? az út szabályai kérdeznek az szörfözik majom

A szörfözés szabályai

Ne szállj fel valaki más előtt

A szörfös ki száll fel legközelebbi a csúcs és fogások a hullámnál először van az út joga. amint valaki fent van és miközben lovagolsz, ne próbáld meg megfogni a hullámot, ha ez az útvonalukba fog tenni téged. ez az első számú szabály szörfözésben, és eltörni ezt a szabályt a dulakodások legnagyobb oka szörfösök között a vízben.

Mikor kievez, elkerüli a lovagló szörfösök útját

Ha kievezel, és egy másik szörfös lovagol, ez a felelősséged, hogy tönkretedd a szörfös hullámát és kihozd az útból őt. például, ha a szörfös lovagol a bal oldal irányába a hullámon, ez legjobb, hogy jobbra evez, párhuzamos a közeledő hullámba és a lovas útjából ahelyett, hogy megpróbál evezni a hullám zöld, nyitott arca fölött, és potenciálisan a lovas útvonalában van.

Ne menj egy hosszú tanáccsal rövid tanácsszörfösök között

Ha mész egy hosszú tanáccsal, mindig lehetséges tovább ülni kint mint a lovasok sorton beszállnak és megfogják a hullámutat, mielőtt a lovasoknak rövid tanácsokon alkalmuk nyílja arra, hogy megfogják azt. ott néhány hosszú tanácslovas, aki megy hosszú tanácsokkal, igazságos, mert nem elég képzettek, hogy rövid tanácsokon fogjanak meg hullámokat. , azután lovagolnak olyan foltokban, ahol az egyetlen rövid bennlakók lovagolnak, és hullámokat fognak a jóknak egy rendszeres alapon. az, amit tesznek, másokról lop hullámokat, és az old west lótolvajaiként ugyanabban a megvetésben kellene tartani.

Megtalálja a sajátodat szörfözik folt

Kezdőként amikor még mindig arra vonatkozó tudást nyersz, hogy rángatod a tanácsot a vízben, és miközben hullámokat fog meg, legjobb megtalálni a sajátodat, foltosodj egy olyan töréstől távol, aminek több szörföse, ami megy ezzel, van. amikor szörfözöl annak a strandnak egy része, amivel senki nem megy, ez olyan, mint az, hogy időben hátsóvá válik a szörfözés kezdeteibe, amikor sok szörfös nem volt a vízben.

Ez oké legyél kezdő, de ne legyél egy pacák

Mindenki kezdőként kezdődik. de amíg a szabályokat, bemutatómegfontolást és gyártmányerőfeszítéseket követed, hogy elkerüljék a mások útját, te soha nem leszel egy pacák.

Hogyan szörfözzünk – megtanul szörfözni egyedül van egy szabad szolgáltatás

A kezdő útmutatója a szörfözéshez

A kezdők odavezetnek szörfözést

Tehát azt gondolod, hogy készen állsz arra, hogy menj egy szörfözik, és lelkes, hogy a szörfdeszkáddal odaér a strandhoz? készen állsz arra, hogy kigúnyold szörföző pipeline-t, kirrából a több hordót vagy hatalmas maverickst? nos várj ott talán nem éppen még. mielőtt tovább mész, neked először néhány dolgot kellene ellenőrizned. az olvasás és előkészület egy darabja most később sok időt fog megmenteni neked. itt vannak a surfing waves leghasznosabb szekciók hogy vigyék fel a szörföző karrieredet, és futás.

Felszerelés

Fontos bevinni a helyes felszerelést a szörfözésed rendelésébe gyorsan haladás. a haladás fő gátja kezdődik egy alkalmatlan tanácson. tedd a jogot válogatottá most és javulj gyorsan. szintén tanul arról a másikról, amit több darab berendezés mint a szörfdeszka pórázra köt, viasz és szörfdeszkauszonyok.

A kezdők kapcsolódnak

Kezdők leckék

Nekünk ott van egy olyan átfogó útmutató a kezdőknek, aminek azokkal a fő dolgokkal kapcsolatos információja, amikre neked szükséged lesz, van uralkodjon hogy hozzáértő szörfös legyen. leckék tartalmaz miközben evezel, bukj alá miközben bemerítesz, egy hullámot, helymeghatározást és többet fogsz meg. ez a hely bírság-dallamra a technikád mielőtt kaptad a lábaidat nedvesség.

Tanulj meg szörfözni

Etikett

A szörföző etikett egy olyan készlet szabály, amit meg kellene figyelni amíg szörfözik. ez a vezető meg fogja tanítani neked, hogy kinek van a joga ahhoz, hogy szörfözzön egy integet hogy ne nézzen be, nem olyan kígyózó és másik hasznos dolgokra, amik jobbra fognak tartani téged, több oldala szörfösöket tapasztalt.

Szörföző etikett

Előkészület

Ha te szörfözésről vagy komoly és készen akarsz állni arra az első ülésre, meg akarod találni kint, amit neked tudnod kell a futásban akár megérkező a strandnál. a jobbak, amiket előkészítesz, az a több móka, ami neked lesz: te legyél fitt és kész, legyen a helyes felszerelés és legyél a helyes helynél. megy megy menj!

Készülj a szörfözésre

Fitnesz szörfözésért

A szörfözés egy testileg igényes sport. szűkölködsz lenni erős, rugalmas és kiváló kitartása van. a szerelő te vagy, a hosszabb képes leszel, hogy szörfözz. a gyorsabb tudsz evezni, az a több hullám, amit kapni fogsz. nekünk szörfösökért van sok cikkünk speciálisan, segítségre bejutsz alakba.

Szörfözz miközben edzel

Segítség

Mindig lesznek olyan jellemzők, amiket nem címezhetnek meg a cikkeinkben, de a segítség közel van. mi kapott egy szuper szörfözik fórum, segítőkész tagokkal ki fog választ adni a kérdésedre és fogja ajánlani a szörföző tapasztalat éveinek a hasznát.

Szörfözik segítség

Dolgok gondolkoznak:

Az első dolog gondolkozni van milyen erősen egy úszó te vagy, és milyen messze tudsz úszni. evezni a tengerben nem a hely hogy az legyen, hogy szoksz-e hozzá ahhoz, hogy hordasz egy gumigyűrűt hogy vízen úszva tartsd magadat a helyi uszodánál. ahogy minden sporttal van a kockázat egy eleme, és a tenger egy futballpályánál vagy a teniszpályánál sokkal kiszámíthatatlanabb. ráadásul amikor te egy hozzáértő szörfös vagy, neked messzebb, mint te soha nem kellene kievezned kényelmesen ki tud úszni és a szörfdeszkád nélkül behátrál.

Egy jó szörfös gyártmány miközben eveznek, a faragás és hullámlovaglás könnyűnek tűnnek, de a valóság az, hogy van sok testi munka, aminek köze van ahhoz, hogy evez, körbe miközben felkel a tanácsodon és manővereket tesz. (de bérbe ad nem hagyj le magunkat!).

A biztonságnak mindig részén hátsó kellene lennie az elméd. például neked egyedül soha nem kellene szörföznöd. sose tudhatod lehet, hogy mi válik hibás még a legkisebbeken is integet, és jó eltávolít valakije, aki segíthet neked, neked bajba kellene kerülnöd.

Egy végső dolog, mint úszás neked soha nem kellene elmenned egyenesen egy étkezés után szörfözni. legalább vár miközben fél órával később eszik mielőtt megy, egy szörfözik. ha te fent vagy egy először szörfözik dolog reggel neked várnod kellene amíg a reggelidért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.