szörf tanfolyam > bodysurf és seopróba

szörf tanfolyam > bodysurf és seopróba

A Magyar Szörf Club kísérleti jellegű szörf tanfolyam fordítása

A fordítás nem lett jó, egyéb statisztikák miatt jelenik csak meg :

A testszörfözés vagy bodyboardozás  a legközönségesebb és tiszta szintjénél: menni egy wave…no tanáccsal szűkölködött. Persze a testszörfözés egy olyan sport, amiben egy az út hossza alapján tud versenyezni, stílus, és manőver; de a testszörfözés annál annyira sokkal több. Ez a legösszefüggőbb egy ember tud lenni természetbe. Bármilyen mesterséges eszközök vagy a segítség nélkül hasznosítjuk a természet nyers erejét és érzünk a hullámból minden unciát a testeink mentén. Gyerünk! Tudod, hogy nekem igazam van.
Szörföző birodalmi strand? Szörf tanfolyam Siófok !
Ellenőrzi az egy órai hullámokat San Diego legnagyobb szörfözik eltörik
Só, a Föld
Emblémák, t, szörfdeszkák és több! Legyél az üzenet egy része
Kauai szörfözik lecké
Szörfözik & feláll leckéket evez. Jön szörfözz velünk Poipuban!Szörföző Hawaii
Szörföző táborok
Szörfözz
Csővezeték szörfözés haha ez fordítás sem jó.
Tanulj meg úszást
Annyira megengedi nekünk, hogy menjünk minden enciklopédia itt és határozd meg, hogy a szörfözés milyen EXACTLY test: a testszörfözés annak a testi művészete, hogy megy egy hullámmal bármilyen lebegés nélkül vagy bármilyen fajta élénk segítségével. Ez tartalmaz egy bodyboardot vagy szörfdeszka. A véleményem szerint a testszörfözés legnagyobb szintje egyáltalán bármi nélkül történik (ez úszásuszonyokat tartalmaz), de biztonságért és előadásért, az ezé elfogadható, hogy használ egy pár úszásuszonyt hajtani több hullámba hátrálsz a felállásba, és a segítség, amit irányítasz a hullámarc és tartózkodás mentén, csatlakozott a hullámhoz.

szörf tanfolyam
szörf tanfolyam

A testszörfözésben levő leghűvösebb pillanatok közül az egyik a hullámmal való kapcsolatnak az a kulcsfontosságú másodperce, amikor érzed, hogy a hullám és a haladó mozgásod eggyé válnak. Ennek a rendelésében ez a pillanat hogy történj, neked időzítened kell az indításnak azt a példáját. Ez erős és kitartó úszásütéseket vesz, amiket épp a tetőző nagyszerű szorosokként időzítettek, a tested. Ez egy teljes testelkötelezettség. Simogasd a karjaidat, rúgd meg a lábaidat, és jegyezd elő a fejedet optimális irányáramlásra és minimális súrlódásra. Ez segít egy kicsit boltozni a hátsó csatáraidat hogy terelje a vizet, fent a torzód irányába parancsban, hogy annyira létrehozzanak egy emelő hatást, a tested maximális siklást érhet el a hullámba. Ezt az valósítja meg, hogy kissé csökkenti a fejedet és lábaidat a test alatt, (Watch egy delfin teszi azt). Néhány testszörfös megvalósítja ezt azáltal, hogy úszik a víz alatt és előbukkan, ahogy a hullám sokat gyorsít mint egy delfin.

Felnőttekkel kapcsolatos online Degree programok Distance Learning a saját lépésednél.Ha megírod azt a nyitott arcra itt van hol a tett kezdődik. Most tudod nyújtani a testedet és tekercsedet a hátadra és egy kinyújtott karral tudod irányítani magadat. A tested el fogja mondani neked, hogy melyik épp mint ez levő kar mondja el neked melyik láb tevésre csatár amikor mész veled szörfdeszka. Tudsz fordulni miközben egy összetákolt uszonyként használod a válladat. Mindazonáltal ez az egy út a testeddel megy egy hullámmal. Kanyarok, csövek, és még az alkalmi munkások vagy a pöccintések is a hullám méretétől és alakjától függően lehetőségek. De épp mint minden szörfözés a testszörfösök a világ körül gyakorolják a jogukat, hogy menjenek egy hullámmal útban, amit éreznek. És a testszörfözés mind tapintás.

Ez legjobb kezdési testszörfözésre vannak kicsi pépes hullámok homok fölött, de a haladásodként több hatalmat és méretet fogsz keresni. Nekem homok fölött szeretek egy nagy, csúnya parti megszakítási hullámot. Ez minimális lemaradással ajánlja a tett terheit idő, ami visszaúszik kint a felállásba. Plusz, nekem nincs szükségem uszonyokra, mert nagyon kevés lép. Egy hullám mint Sandy Beach vagy a Waimea parti törés (mindkettő Hawaii-ban ) óriásra hihetetlen lehetőségeket nyújt-az-hordónézetek. A Wedge-et Kaliforniában szintén tisztelik a méretéért és hatalmáért. Mindazonáltal azt fogod találni, hogy a nagy testszörfözés lenget mindent a világ körül.

Az az, hogy mi testszörfözésről szóló hűvösség annyira: bárki bármikor bárhol tudja tenni azt. Ha egy bodyboardon vagy a szörfdeszkán szörfözöl vagy szörfözöl alátét vagy bármi, hanyag volnál, hogy nem veszel igénybe időt időnként hogy menj, test szörfözik. Hagyd ott a strandon a tanácsodat és szabadulj ki ott egyedül éppen. Ez a gyakorlat kétszer és kétszer a kihívás és készíteni fog neked egy jobb tanácslovast, ahogy csatlakozol a hullám igaz alakjához.

Kapcsolódó cikkek
A szörfösök többszörös üléseket ásnak
A szörfözés a helyes sport neked?
Tippek szörfözésért egy verseny meleg
Minden idő felső 5 legbefolyásosabb szörföse
Hogyan Make Bad Waves Goodnak – Change a szörföző hozzáállásod .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.